Al voltant de les 11.30 hores d’aquest dilluns, 19 d’agost, s’ha inaugurat un gran parc infantil amb espectacular atraccions per als més menuts del municipi. Aquesta activitat, programada dins els actes festius de les Festes Patronals d’Agost de Bétera, compta amb inflables, «jumpings», pistes de futbol, traga-boles, agranadora, pinta-cares, roses, cotó de sucre i molt més.

Els veïns i veïnes que vulguen gaudir d’aquestes atraccions deuran acostar-se a la plaça de l’Ambulatori. Aquesta iniciativa tornarà de nou el pròxim dimecres, 21 d’agost. L’horari d’ambdós dies és de matí d’11.30 fins a 14.00 hores i de vesprades de 17.30 hores fins a tancament.

Cal dir que, aquesta no hi ha sigut l’única activitat per xiquetes i xiquets que s’han organitzat dins la programació de festes. Doncs, el passat dimarts i dimecres, 13 i 14 d’agost va tindre lloc també un gran parc aquàtic amb espectaculars atraccions inflables a la Piscina del poliesportiu Municipal de la localitat.

Durant la nostra visita al parc infantil d’aquest matí, ens hem trobat per casualitat a les Obreres i Majorals de 2019, els quals també feien el seu recorregut saludant als allí presents. Ací teniu unes imatges de la nostra visita:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia