Com cada any el programa de les Festes d’Agost de Bétera reserva una vesprada perquè les Obreres i Majorals oferisquen una demostració de les tradicionals danses valencianes que han estat preparant molts mesos abans.

El Ball de Torrent va reunir ahir diumenge en l’Albereda a una gran quantitat de públic que no va voler perdre’s este espectacle en el qual els majorals ballen amb les seues parelles, cosins, germanes o amigues.

La música la va posar com cada any la Rondalla La Cordà, el tabal i la dolçaina de la colla Xe que Burrà! i les veus dels cantaors de l’Escola Municipal de Cant d’Estil de Bétera.

Per a acabar es va retre homenatge a les Obreres i Majorals que van realitzar la festa fa 25 anys (en 1994) i fa 50 anys (1969) per a tots els que van assistir a este homenatge va haver-hi placa commemorativa i un vers que va provocar les llàgrimes de molts d’ells.

Este homenatge s’ha celebrat per primera vegada amb l’objectiu de reconéixer el treball que van realitzar les festeres i festers d’aquells anys en què la festa era molt diferent.

Per a acabar va haver orxata per a tots els assistents que van gaudir de l’espectacle durant una vesprada molt calorosa

Imprimir article
Comenta aquesta notícia