Ahir dilluns a la vesprada ‘Ramonets‘ van visitar Bétera per fer gaudir a grans i menuts de la seua música. El recinte de l’Albereda es va omplir de mares, pares, iaios, xiquetes i xiquets que volien ballar i cantar les seues cançons.

‘Ramonets’ és una banda de música rock en valencià orientada a un públic infantil i familiar.

Es defineixen com un projecte musical didàctic, que ret tribut al mític grup de punk rock The Ramones, amb adaptacions dels textos al valencià i destinades als més menuts, amb música en directe i un espectacle que conjuga el Rock’n roll, la didàctica i l’animació.

A més dels músics i tècnics, el grup compta amb un animador que es disfressa, balla, i no para d’animar en cadascun dels espectacles

A continuació, adjuntem una fotogaleria d’imatges de la vesprada d’ahira a Bétera:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia