Aquests últims dies de les Festes Patronals de Bétera es compta amb una novetat. Es tracta d’un Mercat Mon Fantasia ubicat al  passeig de l’Albereda, en les immediacions de l’ambulatori.
L’horari és de matí d’11.30 fins a 14.00 hores i de vesprades de 17.30 fins a tancament. Aquest mercat està organitzat per  l’Excel·lentíssim Ajuntament de Bétera i està instal·lat des d’ahir dilluns, 19 d’agost. Qui desitge visitar-lo ho podrà fer fins el pròxim dimecres, 21 d’agost.

Oficialment, va ser inaugurat ahir a les 19.30 hores per par de les autoritats municipals. Les Obreres i Majorals de 2019 també va fer un ràpid recorregut per ell, abans que començara l’actuació de la banda de rock infantil “Ramonets”.

A aquest mercat es compta amb parades d’artesania, gastronomia i animació. L’Associació Pro Casa de la Dona també té parada en aquesta fira. A continuació, adjuntem una fotogaleria:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia