Betera.com va entregar ahir a la vesprada els premis de la 6a edició del Concurs Fotogràfic Festes de Bétera als fotògrafs aficionats que han guanyat esta edició amb imatges preses durant estos dies. El recinte firal va ser el lloc triat per a realitzar el lliurament a la qual va acudir bona part del nou govern municipal i multitud de veïns que han anat seguint el concurs.

El president de l’Associació de Comerciants de Bétera, David Carrasco, i el regidor de Festes, Manuel Perez, van entregar els accèssits concedits enguany per valor de 30 euros cadascun a Juanjo Senalos i a José María López.

El Tinent d’Alcalde, Carlos Abad, va entregar el premi a la tercera classificada d’esta edició, Patricia Huete, la seua foto de la Rodà li va valdre 30 euros. El director de Betera.com, Carlos Masip, va entregar acompanyat per la fotògrafa Esperanza Casanovas, el segon premi de 50 euros a Antonio Jesús Asensi.

Andrés Montes ha sigut el fotògraf guanyador d’esta edició. L’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, li va entregar el premi de 100 euros triat gràcies a una imatge de la Coetà de 2019 en el qual els coets són els protagonistes. El jurat ha valorat la captació de l’instant, el detall, la composició, l’alta qualitat de la imatge i la llum del foc que il·lumina la instantània.

El director de Betera.com, Carlos Masip, va agrair la seua participació en este concurs que va creixent any rere any. Les imatges guanyadores passen a ser ara part del nostre arxiu fotogràfic i en unes setmanes decoraran les parets de la nostra redacció.

Esta notícia ha sigut patrocinada per l’Associació de Comerciants de Bétera

Imprimir article
Comenta aquesta notícia