Com marca la tradició, quan s’acosta la recta final de les Festes d’Agost de Bétera té lloc la habitual Cavalcada de Disfresses.

D’aquesta manera, ahir, 20 d’agost, va tindre lloc aquest esdeveniment on els més joves de Bétera es disfressen en la seua colla d’amics i/o familiars. Al voltant de les 19.00 hores, les carrosses de les Obreres i Majorals de 2019 es concentraven a l’esplanada del pàrquing del poliesportiu municipal de la localitat per a eixir tots junts, acompanyats de tots els assistents a la Cavalcada.

Enguany, la temàtica principal dels màxims representants de les Festes de Bétera era la Mar. Les Obreres vestides de sirenes i ells de Neptú el Déu del Mar lluïen dalt la carrossa. Les parelles dels Majorals, filles i fills anaven de la “Reina de Corazones” d’Alicia en el País de las Maravillas. Després, les colles de cada Obrera portaven una temàtica diferent.

La cavalcada va realitzar el seu recorregut habitual dels últims anys, eixint de la citada esplanada del pàrquing del Poliesportiu Municipal, baixant pel carrer Morvedre fins als carrers Trinquet, carrer de Les Alfàbegues, carrer Colón, carrer Calvari, carrer Marqués de Dos Aigües, avinguda Constitució, fins a donar la volta i arribar a l’Albereda. Una vega en l’Albereda, els assistents van poder gaudir d’una truita gegant que s’havia preparat per a l’ocasió per a seguir gaudint de la festa amb la discomòbil de la nit. 

 

 Notícia patrocinada per l’Associació de Comerciants de Bétera

Imprimir article
Comenta aquesta notícia