Demà divendres, 23 d’agost, serà l´’últim dia que estarà oberta la convocatòria del I Concurs Fotogràfic ‘Campanes i Campanars de Bétera’. Qui ho desitge té encara de temps, entre hui i demà per poder entregar les seues obres al correu electrònic de la colla: colladecampanersbetera@gmail.com.

Aprofitant que hui es recupera el repic de campanes de la vuitava, és un bon dia per aquell que vulga fotografier el volteig d’aquestes o simplement fer una panoràmica del campanar.

Aquest concurs de fotografia és una actuació promoguda per la Colla de Campaners de Bétera i betera.com. En ell pot participar qualsevol persona física, major d’edat, autor/a del tipus d’obres que complisquen amb les condicions establides en les Bases de la present Convocatòria de Premis.

Les bases completes es poden consultar en el següent enllaç: Bases del I Concurs ‘Campanes i Campanars de Bétera’ 2019.

Aquest enllaç es podrà trobar també al Facebook de @colladecampanersdebetera o a la nostra pàgina www.betera.com (en la barra lateral dreta, baix de la programació de Festes).

El concurs versarà sobre les “Campanes i campanars de Bétera”. Les campanes o campanars que es poden fotografiar per participar en aquest concurs són les següents:

  • Parròquia dels Desemparats
  • Parròquia de la Puríssima Concepció
  • Ermita de la Divina Pastora
  • Casa Castell
  • Campanar del rellotge del Bancaixa (Bankia)
  • Capella de la masia de la Barraca (Portón)
  • Ermita de Sant Jaume (Torre en Conill)

El termini per a la presentació de les obres finalitzarà concretament a les 00.00 hores de demà dijous, 23 d’agost.

La decisió del Jurat determinarà les dues millors fotografies, a les quals els correspondran els següents premis:

  • S’atorgarà UN primer premi: visita guiada privada i gratuita i visualització in situ d’ un volteig manual de campanes al Campanar de Parròquia de la Puríssima Concepció.
  • S’atorgarà UN segon premi: visita guiada gratuita al Campanar de Parròquia de la Puríssima Concepció.

Les fotografies premiades podran utilitzar-se per la Colla de Campaners de Bétera i betera.com incorporant en cada fotografia el nom del seu autor, sense que això li conferisca dret de remuneració o cap benefici.

Després de la fallada de l’última fase tindrà lloc un acte públic de lliurament de premis, en la data que se determine, al que hauran d’assistir les persones premiades.

La Colla de Campaners de Bétera designarà un Jurat expert, qui haurà de triar les fotografies guanyadores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia