Ahir a la nit arribava l’hora de dir adeu a les Festes de les Obreres i Majorals de 2019. Passades les 23.00 hores donava inici l’espectacle de fi de festes amb la banda ‘Idem’ tribut a ‘El último de la fila’.

Una vegada finalitzava la seua actuació, era el torn per a un descans i la presentació de les Obreres i Majorals per a l’any 2020. Abans que començara aquesta presentació arribaven les obreres i Majorals de 2019, acompanyats de la banda ‘Xe que bo’ per a ser testimoni del moment.

Una vegada més, la nostra companya Carmen Sorlí i Contreras pujava dalt l’escenari per a donar a conéixer els màxims representants de les pròximes festes. D’aquesta manera, es donava per tancada una etapa i s’obria una altra. Vint Majorals formen part de la pròxima majoralia, encapçalats pel seu president Migue Herrera i Asensi.

Aquests van ser presentats un per un i posteriorment era el torn per a nomenar a les quatre Obreres de 2020: 1ª Obrera Fadrina Alba Verdeguer i Gil, 2ª Obrera Fadrina Paula Ruiz i Asensi, 1ª Obrera Casada Madeleine Gravette i 2ª Obrera Casada Manuela Fuentes i Gil. Una vegada dalt l’escenari, se’ls va fer entrega d’un ram de flors.

Seguidament, el president dels Majorals 2020 va oferir unes paraules als allí presents, on va donar les gràcies a l’Ajuntament, a totes les persones que han anat aquests mesos a sopar al barracó, als comerços patrocinadors, a les famílies, dones i fills/es i a tots els veïns i veïnes que any enrere any fan possible les festes de Bétera. Així mateix, per a concloure, també va agrair a les obreres i Majorals de 2019 la gran programació d’aquestes Festes i va prometre que per al pròxim any treballarien de valent per no defraudar i continuarien defenent les nostres tradicions, entre elles els coets.

Després d’aquestes paraules, el President va ser abrigat pels seus majorals entre abraçades, finalitzant així la seua presentació i donant pas a l’actuació del grup ‘Flor venenosa’, tribut a ‘Heroes del silencio‘.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia