(EFE) L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha establit avís groc a les províncies de València i Castelló per pluges i tempestes per a aquest dilluns. Segons les previsions es poden produir pluges localment fortes i tempestes d’una intensitat superior a l’habitual de forma puntual.

En el cas de la província de València, s’ha establit avís groc a l’interior entre les 18.00 hores i la mitjanit, per tempestes i per pluges que poden acumular 20 litres per metre quadrat en una hora.

També hi ha avís groc en el litoral de província de València per tempestes entre les 21.00 hores i la mitjanit, i per pluges que poden ser de 20 litres per metre quadrat en una hora o acumular 60 litres per metre quadrat en dotze hores.

A la província de Castelló, hi ha avís groc a partir de les 21.00 hores del dilluns tant a l’interior sud com en el litoral sud, per tempestes i per pluges que poden deixar acumulats de 20 litres per metre quadrat en una hora, aproximadament.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia