(EFE) La celebració de la Cordà de Paterna, amb la qual culminen la festes majors de la citada localitat i en la qual es van llançar 70.000 coets, es va saldar amb un total de vint-i-nou persones ferides, dues d’elles amb cremades més greus, segons fonts municipals.

La majoria dels ferits, tant públic com tiradors, van ser atesos in situ pels serveis sanitaris disposats per la localitat, encara que dos d’ells, amb cremades de segon i tercer grau, van ser derivats a l’hospital per a fer-los cures més exhaustives, encara que no van requerir el seu ingrés.

En el tradicional festeig pirotècnic, que va tindre lloc en la matinada d’aquest dilluns, van participar més de 350 tiradors repartits en un total de 57 punts i entre els quals hi havia un 30% més de dones que l’any passat.

Per a garantir la seguretat en la Cordà, en la qual s’esperava l’assistència de 5.000 persones, s’havia disposat un operatiu de 60 membres entre Policial Local, Protecció Civil, bombers i personal sanitari, que comptava amb dos coordinadors, sis metges i onze infermers, una UVI mòbil i un hospital de campanya.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia