José Campos Aloy, veí de Bétera,  s’ha situat en primera posició a nivell individual i en segona a nivell grupal en el Campionat d’Armes Esportives.
Campos practica el tir amb pistola, en el qual ha resultat ser el millor en la seua categoria, Pistola Standard 22 LR.
Durant el Campionat d’Espanya d’Armes Esportives per a Veterans, que es va celebrar a Oviedo de l’11 al 14 de juliol, José ha demostrat els seus dots per a aquest esport, tant quan competeix ell només com quan el fa en equip.
A nivell individual, en la categoria Pistola Standard 22 LR, Campos s’ha situat en el més alt del pódium, aconseguint un total de 543 punts, que li han permès posicionar-se el primer de vint-i-tres concursants. Tampoc ha estat per a menys en el campionat per equips, on junt als seus dos companys valencians, Miguel Vicente López Ferre i Salvador Pla Pérez, han obtingut un total de 1.568 punts entre els tres.
Aquesta puntuació els ha permès situar-se en segon lloc i per davant d’altres quatre equips, aconseguint un altre pódium per a aquest veí de Bétera i per al seu equip.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia