Del 21 al 24 d’agost es va celebrar a Gijón una tecnificació destinada per a les categories Cadet, Juvenil i Júnior, realitzada per invitació del Club de Salvament Gijón, on van participar els socorristes del CN SOS Bétera Lola Caballero, Emma Xifeng Abril, Guillem Arnal, Jorge Camacho, Arnau de la Quadra, Mar de la Quadra, Guillermo Iglesias, Marta Sanfrancisco i Luís Vallejo.

Per a finalitzar, el dissabte 24 d’agost es va celebrar el VII Liveguard Race Sèries, una competició on els esportistes demostren tot l’aprés en la tecnificació dels dies previs, i on els nadadors del CN SOS Bétera van obtindre excel·lents resultats:

D’altra banda, diumenge passat 25 d’agost els esportistes Lola Caballero, Guillermo Iglesias, Jorge Camacho i Luis Vallejo es van desplaçar a l’Internacional SOS Rescue, a la Ciutat de Sant Sebastià. Es tracta d’un campionat internacional on competeixen esportistes d’alt nivell, que fa un còmput de totes les proves de platja i premia a l’esportista més complet de la competició.

Els esportistes del CN SOS Bétera van demostrar l’alt nivell que tenen aconseguint el següent palmarés:

  • Categoria juvenil femení: Lola Caballero campiona.
  • Categoria juvenil masculina: Guillermo Iglesias segona posició
  • Categoria júnior masculina: Luis Vallejo segona posició.
  • Categoria absoluta: Lola Caballero 5é lloc, optant a un premi en metàl·lic.

El que va acabar de culminar aquesta jornada va ser la taula Wetiz que va aconseguir Guillermo Iglesias, després d’un sorteig entre tots els participants, la qual cosa suposa també un premi a l’esforç realitzat durant tota aquesta setmana.

Com sempre, des del club local han volgut felicitar els seus nadadors pels excel·lents resultats obtinguts, però també agrair l’esforç que han fet durant l’estiu, tant els esportistes com les seues famílies, per a millorar la seua especialització i les seues permanents ganes de progressar i créixer.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia