En 1953 es va produir la primera volta ciclista a Espanya. Seixanta-sis anys després, aquest esdeveniment esportiu s’ha convertit en un dels esdeveniments més importants per als amants d’aquest esport.

El recorregut es divideix en 21 etapes, les quals tenen lloc des del dissabte 24 d’agost fins diumenge que ve 15 de setembre, cobrint una distància de 3272,2 quilòmetres.

En aquest recorregut participen 22 equips, cadascun compost per 8 ciclistes de diferents nacionalitats

Hui, 27 d’agost, durant el transcurs de la quarta etapa, la volta ciclista ha passat per Bétera, creuant el poble per l’albereda en direcció a Nàquera. Tots els seguidors d’aquest esport han eixit al carrer amb la finalitat d’animar als ciclistes, sense importar les altes temperatures.

Es tracta d’una etapa de perfil pla, la qual ha començat a Cullera i conclourà al Puig, recorrent un total de 175,5 quilòmetres pels ciclistes.

La volta a Espanya exigeix una resistència física molt gran. I és que els participants tots els dies han de recórrer amb bici entre 150 i 200 quilòmetres, és a dir, aproximadament 5 hores diàries. En aquest sentit, s’exposen tant a dies amb altes temperatures com a dies plujosos, com ha sigut el cas de hui. No obstant això, per a ells, tot aquest esforç té el seu recompensa en arribar a la meta. Ho podeu observar en la seua cara de felicitat i satisfacció al final de cada recorregut.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia