El pròxim divendres, 30 d’agost, la Colla de Campanaers de Bétera realitzarà l’última visita guiada nocturna a la torre campanar de del municipi d’aquest estiu. Aquesta visita tindrà lloc a partir de les 22.00 hores.

La visita guiada donarà inici des de la porta principal de l’església Puríssima Concepció. Tindrà una duració aproximada de 45 minuts per un donatiu de 2€ que aniràn destinats a la campanya “Pro-restauració de campanes“.

A diferència de les visites diurnes, es recorrerà part de la torre campanar en la qual es donarà a conéixer històries, llegendes i fets que han ocorregut al llarg de la història tant del campanar com de l’església i sobretot observar les espectaculars vistes nocturnes del poble de Bétera.

Per asisitir a aquesta visita hi haurà de reservar prèviament al correu de la Colla de Campaners de Bétera: colladecampanersbetera@gmail.com

El grup deurà ser un màxim de 20 persones (Passant el màxim quedaràn en llista d’ espera).

En definitiva, una manera diferent de conéixer part de la nostra història.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia