El termini per participar en el Concurs Faller de Paelles finalitzarà el próxim dilluns, 2 de setembre. Qui desitge participar tindrà que  inscriure’s en un dels casals de les cinc comissions falleres de la localitat. El preu per paella és de 15 euros. Els participants hauran de portar una paella d’1 kg, paleta i ferros. Des de l’organització s’anuncia que l’horari pot patir modificacions.

Aquesta iniciativa està organitzada per la Junta Local Fallera de Bétera, la qual torna de nou a celebrar una nova edició d’aquest concurs. Es tracta d’una cita emmarcada dins el seu calendari i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat. Aquest concurs de paelles sol realitzar-se a principis de setembre, una vegada han passat les festes d’agost del municipi i la gent ja s’ha recuperat un poc.

El dissabte 7 de setembre les 5 comissions falleres del municipi tindran una cita per a demostrar quin és el faller que fa la millor paella. Es tracta d’una activitat més per a fer germanor i unir a totes les comissions falleres de la població.

A les 20.00 hores està previst que comence el concurs al recinte de les ‘Coves de Mallorca’. Cap a les 22.30 hores, serà el moment per al tast i lliurament dels premis als guanyadors. A les 23.00 hores serà el fi de festa amb una revetla al mateix recinte per a acabar la nit.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia