La 4ª etapa de ‘La Vuelta Ciclista 2019’ a Espanya va passar aquest dimarts, 27 d’agost, pel Camp de Túria. Els ciclistes van estar circulant per Bétera al voltant de les 16.15 hores de la vesprada. Hui dimecres, la cinquena etapa de ‘La Vuelta‘ donarà el seu començament a l’Eliana. A les 08.00 hores estava previst que arribaren els equips, però serà a partir de les 10.30 hores quan es posarà en marxa tota la zona d’oci situada en l’Avinguda de les Corts Valencianes de la citada localitat.

Serà en aquests moments quan els presents podran interactuar amb els corredors, acostar-se als estands publicitaris o gaudir d’activitats d’animació que alguns patrocinadors han organitzat.

A més a més, es podrà rebre informació en els estands publicitaris de l’Associació de Comerç Local de l’Eliana, de la Mancomunitat de Camp de Túria i de l’Ajuntament del municipi.

A partir de les 12.45 hores, els ciclistes prendran l’eixida des de l’Avinguda Corts Valencianes núm.2 fins a arribar al punt d’eixida oficial del “pelotó”. Aquest estarà situat en l’Avinguda de la Pobla de Vallbona, a l’altura de l’Avinguda del Recreo.

Ací teniu un vídeo resum del pas de ‘La Vuelta‘ ahir per Bétera.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia