L’última setmana del mes de juny va començar el període de nova matrícula de cara al pròxim curs 2019-2020 al Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB). Ara, encara queden dos dies per poder-se matricular. Així, qui vulga formar part del CAMB podrà matricular-se el pròxim dimarts i dimecres,3 i 4 de setembre, en horari d’oficina de 17.00 a 20.00 hores.

El lloc és el mateix centre, ubicat al carrer Casa de Cultura, 2. Els veïns i veïnes poden matricular-se des de jardí musical (nascuts en l’any 2016). Les classes són per a: llenguatge musical, elemental i professional, harmonia i anàlisi, cor, orquestra juvenil, banda juvenil, grup d’adults, música de cambra, cant, clarinet, contrabaix, fagot, flauta, oboé, percussió, piano, saxòfon, trombó, trompa, trompeta, tuba, viola, violí i violoncel.

Les classes del curs 2019/2020 donaran el seu tret d’eixida a partir del dilluns 9 de setembre.

D’altra banda, el centre espera començar el curs en el mes de setembre amb altres actes que serviran per a tancar el seu 50 aniversari. Un aniversari que hi ha estat carregat d’actes i activitats molt emotius durant tot l’any.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia