Des d’EUPV convidem a l’equip de govern municipal (PP, Mas Camarena- Torre en Conill i Cs ) al fet que facen un “passeig” pels voltants del municipi (Les Pinedes, El Brucar, zona del Bassot, Camí Paterna, Pels voltants de la Masia, etc) i puguen comprovar in situ el nivell d’abandó i deterioració en què es troben, a causa de l’acumulació de fems, podes, residus i restes de mobles en les esmentades zones.

Tal com es pot observar en les fotos que acompanyem (preses totes hui ), alguns dels llocs poden acabar convertint-se en autèntics abocadors.

Per això, des d’EUPV sol·licitem novament que s’amplie el nombre de contenidors i els dies de recollida del fem, podes, residus etc, tant en el nucli urbà com en els seus voltants i d’aquesta manera evitar que continuen acumulant-se, que com és sabut durant aquestes dates, s’incrementen els abandons al costat dels contenidors.

De la mateixa manera creiem que és important que els veïns i veïnes, facen un major esforç per utilitzar l’Ecoparc, per a desfer-se dels vells mobles i altres andròmines que hagen de tirar.

Igualment insistim en la necessitat   que des de l’Ajuntament es realitzen campanyes de sensibilització dirigida als ciutadans, perquè entre tots/as contribuïm a mantindre millor el nostre municipi i el seu  entorn natural

.

Esquerra Unida

 

                                                                   Bétera, 29 d’agost de 2019 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia