Dilluns que ve, 2 de setembre, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) restablirà els horaris habituals de Metrovalencia, després de finalitzar el període estival. Aquesta mesura afectarà tant les sis línies de metro com a les tres de tramvia existents en la xarxa d’FGV a la província de València.

Els nous horaris que entren en vigor permeten augmentar el nombre de trens en circulació. Aquesta informació està exposada en les estacions de la xarxa de Metrovalencia a la disposició dels clients. Les persones que ho desitgen poden consultar, així mateix, els horaris en la pàgina web (consultar ací ) i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i Facebook/metrovalencia.fgv.

Amb els horaris d’estiu, s’ha modificat la freqüència de pas dels serveis de dilluns a divendres, que són iguals als dels dissabtes de la resta de l’any però amb reforços al juliol en les Línies 1 i 2 a primeres hores del matí i del migdia per a poder desplaçar-se per a treballar o realitzar gestions. La programació de serveis d’estiu no ha afectat els dissabtes, diumenges i festius, que han mantingut l’horari habitual.

Amb aquesta actuació s’ha intentat adequar l’oferta a la demanda actual dels clients durant els mesos d’estiu, i aconseguir una major eficiència, a través de la reorganització d’horaris, amb l’ajust dels serveis menys utilitzats, i la consegüent reducció de costos.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia