(EFE) Sis persones han resultat ferides, dues d’elles greus, durant l’incendi en un edifici de l’avinguda del Port de València la matinada d’aquest divendres. Durant el succés s’han aconseguit rescatar a onze persones i un gos, segons fonts policials.

Des del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) s’afig que la ferida més greu és una jove de 17 anys amb cremades, que va ser traslladada a la Fe, el mateix hospital al qual es va portar un jove de 26.

Segons aquestes mateixes fonts, un xiquet de 12 anys, que es va precipitar des del primer pis, va haver de ser evacuat a l’hospital Clínic per possibles fractures i esquinç de turmell, mentre que un bebé de dos mesos va ser atés per inhalació de fum.

Fonts policials han confirmat que tres agents del Cos Nacional de Policia també han sigut atesos per inhalació de fum durant els treballs d’evacuació de l’edifici afectat per les flames, l’origen de les quals no ha sigut especificat.

L’incendi es va originar al voltant de les 03.30 hores i les primeres dotacions de Bombers que van arribar al lloc van trobar a diverses persones que demanaven auxili des de la façana, per la qual van aconseguir evacuar a huit persones, mentre que altres tres i un gos van ser rescatats des de l’interior de l’edifici.

El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, ha manifestat que “s’està investigant l’origen de l’incendi” i ha destacat que el treball de la Policia Local, Bombers i Policia Nacional “ha evitat danys majors”. “Afortunadament no hem de lamentar cap víctima mortal. Totes les persones afectades han pogut ser evacuades”, ha afegit Cano.

La Policia Local va haver de tallar el trànsit en l’avinguda del Port i va acompanyar a les ambulàncies que van atendre els ferits fins als hospitals La Fe i Clínic mentre el cos de Bombers desallotjava la finca.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia