Ahir divendres, 30 d’agost, la Colla de Campaners de Bétera realitzava l’última visita guiada nocturna a la torre campanar de l’església la Puríssima Concepció d’aquest estiu. Un grup de 20 persones van voler conéixer tots els secrets de la nostra torre.

La visita guiada donava inici des de la porta principal de l’església Puríssima Concepció, tenint una duració aproximada de 45 minuts per un donatiu de 2 € que anirà destinat a la campanya Prorestauració de campanes.

A diferència de les visites diürnes, es recorregué part de la torre campanar en la qual es va donar a conéixer històries, llegendes i fets que han ocorregut al llarg de la història tant del campanar com de l’església i sobretot es tingué l’oportunitat d’observar les espectaculars vistes nocturnes del poble de Bétera.

Després d’aquesta última visita nocturna de la temporada hi haurà altres activitats diürnes organitzades per la Colla, també destinades a la citada campanya de prorestauració de campanes. Així, dissabte 7 i 14 de setembre, tindran lloc unes Jornades de Portes Obertes de 10,30 a 13.00 hores. Aquestes jornades tindran el preu de 2 € per a adults i de 1 € per a xiquetes i xiquets de menys de 12 anys. En aquestes jornades, la gent podrà lliurement (no serà visita guiada) pujar a veure les campanes i contemplar des de la torre campanar les vistes del poble, el temps que vulguen dins l’horari establit. Els membres de la colla estaran per les instal·lacions per si algun assistent vol preguntar qualsevol dubte.

D’altra banda, les visites guiades habituals dels diumenges al matí donaran el seu tret d’eixida a partir de finals del mes de setembre o principis d’octubre. Per a assistir a les visites guiades cal sempre fer una reserva prèvia al correu de la Colla de Campaners de Bétera: colladecampanersbetera@gmail.com.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia