(EFE) Agents de la Policia Nacional i de la Policia Local de Paterna han detingut en aquesta localitat a un home de 66 anys que, pel que sembla, hauria matat al seu fill, de 39 anys, després de mantindre una discussió amb ell, segons fonts policials.

Els fets van ocórrer a les 00.30 hores d’aquest diumenge en el barri de Campament de localitat de Paterna, quan després d’una discussió entre el detingut i el seu fill, tots dos espanyols, el primer va apunyalar al segon en el pit, la qual cosa li va provocar la mort.

Al lloc es va desplaçar una unitat del SAMU que va assistir a la víctima però que no va poder fer res per salvar la seua vida, segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU)

El detingut va ser traslladat a la Prefectura Superior de Policia de València, on roman detingut per un delicte d’homicidi en l’àmbit familiar, a l’espera de passar a disposició judicial.

Fonts policials han informat que tant el pare com el fill tenien antecedents per maltractament físic en l’àmbit familiar.

L’alcalde de la localitat, Juan Antonio Sagredo, ha mostrat les seues condolences a familiars i afins a la família i ha manifestat la seua repulsa i consternació per “aquest terrible assassinat que ha commocionat a tota la ciutat de Paterna”.

L’Ajuntament de Paterna ha decretat per a demà dilluns un dia de dol oficial, i les banderes del consistori i de tots els edificis públics onejaran durant aquest diumenge i el dilluns a mitja asta en senyal de duel, segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia