Després de les Festes i el període de vacances, torna el cinema d’estiu a Bétera. Així, aquest cap de setmana les instal·lacions de ‘Frutos Bétera’ acolliran la projecció de la pel·lícula ‘Angry Birds 2. Una aventura muy animal‘.

Com és habitual, el preu de les entrades és de 4,5 euros i l’horari de les projeccions és a les 22.30 hores els dissabtes i a les 22.00 hores els diumenges.

La pel·lícula és la seqüela de ‘Angry Birds: La pel·lícula‘, cinta d’animació estrenada en 2016 i basada en el popular videojoc per a smartphone.

En aquesta nova aventura, tant els porcs com els ocells hauran de conjuminar les seues forces per a fer front a Zeta, la vilana interpretada per Leslie Jones. Zeta ha vingut des de la seua illa gelada a la recerca d’un lloc més còmode per a viure, però la seua arribada està a punt de posar la vida de Xarxa (Jason Sudeikis), Chuck (Josh Gad), Bomb (Danny McBride), Leonard (Bill Hader) i companyia potes enlaire. Els directors Clay Kaytis i Fergal Reilly han sigut reemplaçats per Thurop Van Orman en aquest nou lliurament animat produïda Columbia Pictures i distribuïda per Sony.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia