El CEA Bétera. Triatló continua la seua marxa i els seus membres segueixen recollint èxits i portant el nom de Bétera al punt més alt. Així, fa un parell de caps de setmana, una de les fèmines del club (Leleleson) va resultar guanyadora del triatló de Borriana. En aquesta competició va haver-hi una gran representació del mateix CEA Bétera.

D’altra banda, aquesta mateixa jove va quedar fa una setmana en segona posició en la competició de Triatló que es va dur a terme a la localitat castellonenca d’Orpesa. D’altra banda, una altra jove del grup femení del club (Paula) va quedar tercera. Així mateix, ambdós van resultar primeres per equips, comptant també amb una boníssima actuació de la resta de socis.

El CEA continuarà lluitant i treballant per obtindre durant la resta de la temporada grans resultats, els quals s’aconsegueixen amb gran esforç i treball diari.

En altre ordre de coses, cal recordar que l’escola del club iniciarà les seues classes el pròxim dilluns, 9 de setembre.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia