El pròxim divendres, 6 de setembre, l’Ateneu Espai Cívic i Cultural de Bétera (plaça del Mercat, 5) acollirà un esdeveniment com a final de les vacances i inici d’un nou curs, amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis del Camp de Túria. Així, encetarà la nova temporada amb una jornada amb el vi rosat com a protagonista. Qui ho desitge pot inscriure’s a través del següent enllaç: Jorn vi rosat.

Es tracta d’un tast i sopar, el qual comptarà amb diverses activitats. Així, a les 19.30 hores es portarà a terme la presentació de ‘Un jorn sobre el vi rosat, la terra, el Camp i la identitat dels valencians‘. Aquesta jornada comptarà amb un tast i sopar al corral. El tast estarà dirigit per Fernando Freire i Xavier Pie. Així mateix, en l’esdeveniment també hi participaran Joan Martí, director d’Aula Vinícola; Andrea Gabrielli, Màster Tastavins i Xavier Pie, president de la D.O. Catalunya (conferència i tast de vins).

Per a l’ocasió s’ha convidat també a la conselleria d’Agricultura i els llauradors de la comarca del Camp de Túria.

La participació en el tast tast té un cost de 15 euros per a no socis i de 12 euros per a persones associades.

D’altra banda, l’endemà, dissabte 7, a les 20.30h,  Zorongo Teatre estrenarà a l’Ateneu la versió en valencià de TR3S.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia