L’Associació Cultural Vol Lliure ha obert temporalment el termini d’inscripció per a ser membre d’aquesta penya.

Qui desitge formar part d’aquesta entitat, tan sols haurà d’entrar al següent enllaç de la seua pàgina web: Inscripcions per a ser membre de Vol Lliure. Una vegada allí, deurà omplir i envia un formulari. Posteriorment, l’interessat rebrà un e-mail de confirmació i Vol Lliure es posarà en contacte amb aquest en uns dies.

La penya Vol Lliure es va fundar oficialment l’any 2015 i ja compta amb més de 160 socis. L’any comença per a ells en el mes de Novembre, fent un dinar per a rebre als nous socis, fent aquest dia la foto oficial de grup. Enguany han celebrat el 5é aniversari, participant en diversos actes durant l’any. Aquesta penya participa en Sant Antoni, fent habitualment un llançament de coets de luxe i una coetà de caixons. D’altra banda, cada any organitza un concurs de dibuix infantil per a xiquets de primària, sota la temàtica Alfàbegues i Coets. Així mateix duu a terme un concurs de paelles, habitualment en el mes de Juny. També participa en la Cordà i Coetà de les Festes de Bétera, el dia 16 d’agost i han participat en la Festivitat del Cristo de la Protecció. Enguany a més va organitzar per primera vegada un concurs de muntatge de gàbies i materials per protegir les façanes al seu compte d’Instagram, resultant ser tot un èxit de participació.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia