Per tercer any consecutiu Bétera se suma al circuit Runcáncer de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Aquesta edició, organitzada per la Junta Local contra el Càncer de la localitat, se celebrarà este diumenge 8 de setembre.

L’eixida està prevista en l’Albereda de Bétera a les 10.00 hores. La marxa, que repetirà el mateix recorregut que l’any passat, té una distància de 4,8 quilòmetres i en ella poden participar comprant el dorsal solidari joves, majors i fins i tot els més xicotets de la casa.

L’anterior edició es van vendre més de 400 dorsals i es van superar els 1.300 euros de recaptació pel que enguany s’espera superar esta xifra que va directament a la investigació oncològica.

Recorda, si encara no tens dorsal pots comprar-lo el mateix dia de la carrera, acudint a l’Albereda abans de la marxa.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia