Com ja es tradicional, els dies 7 i 8 de setembre es celebra el primer dels actes en honor a la Verge de la Divina Pastora, més coneguda per tots a Bétera com “La Pastoreta”. Així, demà dissabte 7 de setembre, al voltant de les 19.45 hores, s’iniciaran els citats actes.

La festivitat arrancarà amb el tradicional trasllat de la imatge des de l’ermita a l’església de la Puríssima. Posteriorment, el diumenge 8 de setembre, a la mateixa hora aproximadament, tindrà lloc la processó des de la Parròquia fins a l’ermita del Calvari.

Com és tradicional, xiquets i xiquetes de la població participen en aquesta processó, festa molt arrelada a Bétera en què  les xiquetes i xiquets del poble, que vestits de “pastoretes i pastorets” i acompanyats pels seus pares, van davant de la Verge en el seu recorregut.

El gorret, el sarró ple de dolços i el bastó no faltaran a la cita on els més menuts són sempre els autèntics protagonistes. Amb fervor i alegria acompanyaran la imatge de la verge en el seu trasllat. La penya “Amics del coet” serà l’encarregada de traslladar-la. Des de l’any 2009 aquesta associació du a terme el citat trasllat.

D’altra banda, caldrà estar atent als talls de transit. Normalment, des de les 17.00 hores, sol estar prohibit estacionar en els trams senyalitzats del recorregut. El Tall i la desviació del trànsit s’efectuar segons evoluciona la processó.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia