La coordinadora de l’àrea de Benestar Social i Qualitat Democràtica de la Diputació de València i diputada de Benestar i Salut Pública, Pilar Sarrión, s’ha reunit este dijous amb els responsables de l’Hospital Psiquiàtric de Bétera i l’Hospital General, en sengles sessions de treball en les quals ha pogut conéixer la situació actual d’aquests centres dependents de la corporació provincial.

Sarrión ha visitat en primer lloc l’Hospital Psiquiàtric de Bétera i ha recorregut les seues dependències al costat del gerent, Manel Tobed, i el director d’Infermeria, Toni Pla. A continuació, la diputada s’ha desplaçat a l’Hospital General, on s’ha reunit amb el gerent del Consorci Hospital General Universitari de València, Enrique Ortega, abans de conéixer a l’equip directiu de l’hospital.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia