El passat dissabte, 7 de setembre, va tindre lloc el ja tradicional Concurs Faller de Paelles. Es tracta d’un esdeveniment anual organitzat per la Junta Local Fallera de Bétera a Coves de Mallorca. Aquest concurs, sol dur-se a terme després de la parada estiuenca, com una mostra més de germanor entre les diferents comissions falleres de la localitat.

La penya Amics del Coet va prestar la seua cova per a poder tindre una major comoditat durant el concurs. Un concurs que va tindre moments on la pluja va voler fer acte de presència però no va impedir que aquest esdeveniment se celebrara de principi a fi.

Segons indica la Junta Local Fallera, el concurs va comptar amb la participació de 14 paelles de totes les comissions. El concurs va començar al voltant de les 20.30 hores, amb la recollida de tots els ingredients que aportava la junta. A les 21.00 hores començava el concurs, llançant una eixida que avisava als participants de l’inici d’aquest. Durant el concurs, els participants van rebre sangria per part dels organitzadors.

Al voltant de les 22.30 hores es donava per finalitzat el concurs de paelles. Un jurat format pel President de la Junta (Edgar Jorro) i 4 representants de la Junta Local Fallera de Nàquera, van començar a provar les paelles per a la posterior entrega de trofeus.

Una vegada entregats els trofeus als guanyadors, es va finalitzar la jornada festiva amb una Discomòbil que va durar fins a les 03.00 hores. El primer i segon premi va recaure en la Falla Gran Via de l’Est i el tercer en la paella de germanor on participaren membres de la Falla Gran Via de l’Est i la Falla La Barraca.

Betera.com no va voler perdre’s aquest concurs i es va passar un moment per allí. Ací tenim una fotogaleria d’imatges:

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia