Un any més i ja van tres, Bétera ha acollit amb èxit la marxa Runcàncer del circuit de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. A primera hora del matí d’ahir diumenge les dames del càncer de Bétera venien els últims dorsals per a participar en esta marxa familiar.

Per a participar els veïns i veïnes de Bétera han comprat tant el dorsal (3 euros) com la samarreta de 2019, que enguany ha sigut blava i blanca, i que tenia un preu de 5 euros, “portem 3 setmanes venent dorsals en el mercat ambulant de Bétera, en total uns 400 dorsals i moltes més samarretes, que s’han esgotat i han hagut de portar més, per a aquelles persones que no volen anar a la carrera però sí col·laborar. La gent de Bétera es bolca molt amb esta causa, perquè per desgràcia totes les famílies tenen o han tingut un cas de càncer, un familiar, un veí o un amic, per la qual cosa està molt sensibilitzada”, explica Raquel Granell, presidenta de l’AECC de Bétera.

En total ahir es van recaptar 1.278 euros que van íntegrament destinats a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) per a la investigació d’esta malaltia.

Però l’entitat local de Bétera no solament organitza esta cursa, amb l’objectiu de recaptar fons durant l’any les 52 integrants munten lloc en el mercat per a vendre productes fets a mà per elles mateixes, una col.lecta i un sopar benèfic que tots els anys es realitza el mes de novembre i s’ompli de gent.

Cadascun al seu ritme, l’important era col·laborar i participar en la marxa que va recórrer camins i carrers de la localitat, en total 4,8 quilòmetres que van realitzar persones de totes les edats corrent, caminant, amb bici o patinet entre un fantàstic ambient festiu que va acabar en la línia de meta situada en l’Albereda.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia