El passat 31 d’Agost i l’1 de Setembre es va disputar en la piscina de Carballo i a la platja de Razo (La Corunya) el XXVII Campionat d’Espanya absolut per Comunitats autònomes. Aquesta competició va comptar amb la participació de la nadadora Lola Caballero Fuset, del Club Natació SOS Bétera. Aquesta jove va batre dos rècords d’Espanya en les proves de 50m en arrossegament de maniquí i 200m en súper socorrista.

La suma dels seus punts i la de tots els components de l’equip va propiciar que s’aconseguira un 3r lloc en categoria femenina, en categoria masculina i en la classificació general. Aquests resultats suposen un lloc històric, ja que en 27 anys no s’hi havia mai pujat al podium.

Des del Club SOS Bétera han volgut felicitar a la seua socorrista Lola Caballero Fuset i donar, al mateix temps, l’enhorabona a tots pel citat campionat, que segur que marcarà història en el salvament de la comunitat valenciana.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia