La programació cultural arranca a Bétera este cap de setmana. La nova temporada continuarà oferint tot tipus d’activitats culturals (teatre, dansa, exposicions, xarrades, etc) per a totes les edats encara que com a novetat, les activitats se celebraran ara no solament pels espais del nucli urbà, sinó també en els centres socials de les urbanitzacions del municipi. D’esta manera en els pròxims dies podrem gaudir d’activitats en l’Antic Ajuntament, Casa Nebot o la Casa de la Cultura de Bétera però també hi haurà teatre al centre multiusos de la Urbanització Mas Camarena.

La descentralització d’espais duta a terme pel nou govern municipal (PP, Mas Camarena – Torre en Conill i Ciutadans) serà més visible durant la celebració de l’IV Festival d’Arts Escèniques els dies 27, 28 i 29 de setembre. Durant estes tres dies el teatre i la dansa s’estendran per l’auditori de la Casa de la Cultura, l’Albereda de Bétera, els carrers i el club social de la urbanització Mas Camarena i la plaça Verdún de Torre en Conill.

Tal com ens va confirmar el regidor de Cultura, Manuel Chóver (Mas Camarena-Torre en Conill) abans de l’estiu, la programació continuarà sent estable i gratuïta com es feia, però distribuïda també per les urbanitzacions i no solament en el nucli urbà.

Segons l’agenda local, el divendres 13 de setembre s’inaugurarà l’exposició de pintura de l’artista Mª Luz Martínez en l’Antic Ajuntament. El dissabte 14 el centre multiusos de Mas Camarena acollirà l’obra de teatre familiar “El pessic de l’amor”, una obra contemporània escrita per Juli Disla en la qual dos actors interpreten una versió dinàmica i actual del clàssic “Romeo i Julieta” en castellà.

El diumenge 15 de setembre a l’auditori de la Casa de la Cultura el públic de totes les edats podrà gaudir de “Romeo”, una proposta alternativa als tradicionals concerts de música clàssica en el qual mitjançant mecanismes de creació i escenificació teatral transformaran un recital de piano.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia