La Junta Local Fallera de Bétera ja ha posat data per a l’Exaltació de les Falleres Majors de Bétera 2020 i les seues Corts d’Honor. El dia triat per a este protocol·lari acte serà el dissabte 26 d’octubre, i com a novetat enguany se celebrarà al matí i no a la vesprada, com era habitual en els últims anys.

Tal com informa la Junta Local, l’itinerari inclou una recepció per part de les Falleres Majors de Bétera a les 11.00 hores a casa Nebot. Posteriorment, a les 11.45 hores començarà la cercavila fins a la Casa de la Cultura de Bétera on transcorrerà l’acte d’Exaltació de Mª Ángeles Valls i Carla López.

Després de l’Exaltació hi haurà una cercavila fins a l’Albereda de Bétera on se celebrarà un dinar popular, hi haurà una paella gegant i multitud d’activitats i música durant la vesprada.

Des de la Junta Local Fallera s’informa que els tiquets per a menjar costaran 7 euros per als adults i 5 euros per als xiquets.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia