L’IVAJ (Institut Valencià de la Joventut) ha concedit ajudes a 42 entitats locals per a dotar en 2019 amb equipaments en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) als seus centres d’informació juvenil.

La resolució distribueix un total de 100.000 euros entre 39 ajuntaments i 3 mancomunitats que permetran l’adquisició d’equipament en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) destinat a la prestació del servei d’informació juvenil.

Les entitats beneficiàries estan inscrites en el cens de la xarxa de serveis d’informació juvenil de la Comunitat Valenciana i han subscrit la Declaració per l’Oci Educatiu ‘Ens reunim amb altres valors‘.

D’acord amb la relació publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), la Mancomunitat Camp de Túria ha sigut una de les entitats que rebrà aquesta ajuda.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia