Hui dimecres, 11 de setembre, estava prevista la tradicional processó de baixada de la imatge del Santíssim Crist de la Protecció des de l’ermita del Calvari fins a l’església de la Puríssima. A causa de la situació meteorològica i les previsions de pluja, la processó ha quedat suspesa.

No obstant això, la missa de les 19.30 hores en l’ermita del Calvari es durà a terme igualment. Posteriorment, la imatge del Crist serà transportada en algun vehicle a l’església de la Puríssima. D’aquesta manera, les misses del tridu d’aquest dijous, divendres i dissabte es realitzaran igualment en la citada església. Així mateix, de moment, la processó del diumenge està prevista que tinga lloc. Doncs, fins al moment, no hi ha predicció de pluges per al pròxim 15 de setembre.

D’altra banda, els tocs de campana previstos per a aquesta vesprada a càrrec de la Colla de Campaners també queden suspesos a excepte els de l’ermita per a la missa. No obstant, el volteig de la campana del Crist, ubicada a l’església de la Puríssima sí que es duia a terme a les 12.00 hores de hui.

Aquesta imatge del Crist es troba durant l’any a l’Ermita del Calvari del municipi, on també està la imatge de la ‘Divina Pastora’ coneguda afectuosament com ‘La Pastoreta’. Quan arriba el mes de setembre, el Crist és traslladat a la Puríssima uns dies. Allí es realitza el tridu en honor a la imatge i posteriorment torna a la seua ubicació habitual.

Els tocs prevists per al diumenge són els següents:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia