Els membres del Club CEA Bétera. Triatló, Noelia Juan i Héctor Catalá, participaran aquest pròxim dissabte, 14 de setembre, en el ‘València Triatló 2019‘. Concretament, aquests triatletes competiran al ‘Campionat Europeu Sub-23‘ i ‘Paratriatló‘. Aquestes competicions tindran lloc a la Marina Real de València

Aquest esdeveniment situarà a la ciutat en el mapa nacional i internacional de competicions d’alt nivell. Com a gran novetat, en aquesta edició es podrà competir per parelles, mixtes, femenines o masculines, tant en la distància sprint i supersprint.

Donat els anuncis de temporal, s’ha creat un centre de coordinació en el qual estaran representats la Policia Local, La Marina, la Fundació Esportiva, i organitzadors de la prova amb la intenció de seguir l’evolució meteorològica i prendre decisions en temps real.

A pesar que quasi totes les proves tenen lloc dins de les instal·lacions de la Marina, el Centre de Gestió de Trànsit ha alertat de l’afecció de la prova de ciclisme sobre la via pública i el transite rodat. Aquest circuit estarà en servei, en horari de matins (07.30 a 12.30 hores), tant dissabte 14 com a diumenge 15 de setembre. Aquest, afectarà l’exterior de la Dàrsena del Port, a l’avinguda del Port fins a l’encreuament amb Serreria, els carrers Serreria, cap al nord, i Lluís Peixó, on es dona un gir de 180° a l’altura del carrer del Comte de Melito per a tornar pel mateix recorregut.

Els talls del trànsit rodat es realitzaran des de la rotonda de la Albereda amb Menorca en sentit nord, deixant lliure l’accés al pàrquing del Centre Comercial Aqua; també en l’encreuament carrer Eivissa-avinguda del Port en sentit Serreria i en sentit Dr. J.J. Dómine, encara que el carril EMT-Taxi d’aquest últim tram d’avinguda del Port, entre Serreria i Dr. J.J. Dómine, s’obrirà en els moments que siga possible. Al carrer Enginyer Manuel Soto també es produiran talls de trànsit desviant-lo per Juan Verdeguer. Tampoc es permetrà el seu accés des de plaça de l’Armada Espanyola. Cal dir que el Mercat del Cabanyal no es veurà afectat

Per a les proves del dissabte a la vesprada (14.30 a 19.45 hores), el circuit és el mateix però sense arribar al carrer Luís Peixó, és a dir. Així, el gir de tornada s’executa en Serreria amb Martí Grajales. Els talls i desviaments al trànsit rodat també seran els mateixos.

Des del CEA Bétera es convida a la població a animar als nostres locals en aquesta competició tan important.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia