Davant la forta previsió de pluges per a demà, divendres 13 de setembre, l’Ajuntament de Bétera ha decidit suspendre les classes en els col·legis de la localitat, tal com estan fent bona part de les localitats de la província. I és que el violent temporal que afecta a la Comunitat Valenciana encara no ha arribat al final i de fet l’Agència Estatal de Meteorologia ha decretat l’alerta roja en quasi tota la província de València.

“Les classes i les activitats esportives queden suspeses durant el dia de demà, 13 de setembre. Preguem màxima precaució a la població durant la situació de preemergència nivell roig. L’Ajuntament de Bétera ha decidit suspendre l’activitat esportiva i educativa del 13 de setembre com a mesura preventiva davant la preemergència per pluges nivell roig, decretada pel 112 Comunitat Valenciana”.

Des del consistori “es prega precaució a l’hora d’eixir al carrer, i evitar utilitzar el cotxe en cas que no siga necessari”.

Fins ara, les localitats on els col·legis estaran tancats demà són els següents: Paterna, Burjassot, Alboraia,Catarroja, Manises, Museros, Montcada, El Puig, Godella, Alfara, Albalat, Meliana, Foios, Puçol, Silla, Rocafort , Vinalesa, Llíria, Bétera, Riba-roja de Túria, l’Eliana, Benaguasil, Sant Antoni de Benaixeve, Nàquera, Olocau, Sagunt, Petrés, Benevites, Benifairó de les Valls, Faura, Quart de les Valls i Quartell.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia