El comerç local de Bétera continua preparant grans propostes de cara a aquesta nova temporada, la qual hem encetat després de les vacances estiuenques. Després de les diferents propostes que avançàrem la setmana passada, se li sumen altres més.

La primera a destacar és un Torneig de la FIFA 20 que realitzarà el Kiosc el Pistacho Bétera a la seua nova sala recreativa amb plays i switch. Aquest esdeveniment tindrà lloc el pròxim dissabte 28 de setembre. El participants deuran tindre més de 8 o 9 anys i màxim uns 14 o 15 anys d’edat. Les places estan limitades a màxim 32 persones. El preu per participant són 7 euros i cada participant podrà portar un acompanyant. Tots els participants del torneig rebran un paquet de papes.

Així els premis dels tres primer guanyadors seran els següents:

  1. Joc FIFA 20+samarreta oficial.
  2. Auriculars càmping.
  3. Pilota oficial de la lliga.

Hi haurà 1 vs 1, partit eliminatòria.

Les normes del Torneig es troben adjuntes en la imatge superior. Fent click en ella es pot ampliar.

Més propostes

D’altra banda, altres comerços locals del municipi han preparat novetats de cara a aquest nou curs. Per exemple,  Espai De Relaxacio Toñi Benavent ha preparat diverses activitats, entre les quals es troba el ioga aèri, o classes de defensa personal. A més a més, segueix amb els seus tallers de teràpies.

Fins al 30 de setembre pots contractar l’assegurança de la teua llar amb Ges Seguros Bétera i de regal un descompte de 50€ en un hotel costaner, contractant mínim mitja pensió (inclosos ponts i períodes vacacionals).

Cada 150 euros, un bo descompte de regal.

En Droguería Perfumería Jacinto t’ofereixen una gran proposta de cara la vuelta al cole. Es tracta d’etiquetes personalitzades amb el nom per marcar la roba.

En el centre d’idiomes Hi5 Education Centres també es preparen per al nou curs amb diferents propostes acadèmiques, com la preparació de Cambridge.

També podem trobar grans descomptes a Calzados amparo y carolina.

Acupuntura LUNA ZEN Bétera compta amb una gran proposta antiestrés. 

A  Maxcolchon també continuen amb descomptes setmanals puntuals.

Fins dilluns que ve, 16 de setembre, totes les compres a aquest establiment tenen un 15% de descompte. Aquest descompte no és acumulable a altres ofertes o promocions.

Finalment, a Electrodomésticos Broseta tens l’oportunitat de comprar una cafetera infinissima per només 38€ amb la compra de 3 caixes de café DolceGusto.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia