Un home de 41 anys, veí d’Oriola (Alacant), ha sigut oposat mort en una zona de camp de la pedania oriolana de La Matanza, segons han informat a EFE fonts de la subdelegació del Govern a Alacant.

El mort ha sigut trobat dissabte de matí per membres del Comandament d’Operacions Especials (MOE) de l’Exèrcit, més coneguts com els ‘boines verdes’, els qui portaven buscant-lo des que ahir divendres es va informar de la seua desaparició.

Els militars van trobar ahir la motocicleta de l’home i van iniciar la seua cerca en la zona, una àrea rural situada a la comarca de la Vega Baixa del Segura, una de les més afectades per les inundacions provocades pel DANA (Depressió Aïllada en Nivells Alts).

Es tracta de la segona víctima mortal en la Comunitat Valenciana provocada per la gota freda més virulenta dels últims anys i la sisena a nivell nacional.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia