Tal com ja hem comentat en notícies anteriors, la falla Gran Via del Sud va celebrar la setmana passada la seua 1a Setmana Cultural. Per tancar els actes, la comissió va dur a terme dos actes destacats el passat dissabte, 14 de setembre.

Així, al voltant de les 12.30 hores començava una dansà on van participar tots aquells fallers i falleres d’aquesta falla que ho van desitjar, així com de la Falla Gran Via de l’Est i del grup de Pensat i Fet. La dansà, encapçalada pel President de la Falla Gran Via del Sud, va transcórrer des de la Placeta del Sol fins a la plaça del Mercat. Aquest espectacle de música i ball tradicional va comptar amb l’assistència d’un bon nombre de veïnes i veïns, entre els quals tampoc van faltar les autoritats i les Obreres 2020, acompanyades del President dels Majorals 2020.

Finalment, ja a la nit, va ser el torn per a un sopar de gala amb motiu de l’inici de les celebracions del 40 aniversari de la comissió (1980/1981). Aquest sopar va congregar a falleres majors, falleres majors infantils i presidents infantils al Restaurant Azor, acompanyats de totes aquelles falleres i fallers que no volgueren perdre’s aquesta nit especial. Passades les 21.30 hores, va tindre lloc un xicotet castell de focs artificials. Després, el faller Javier Herrero Muruaga era l’encarregat de demanar la presència del President Vicent Manel Miret i González per a presentar a les falleres majors i presidents infantils que ha tingut la comissió durant els seus 40 anys de vigència. Tot i que no van poder assistir totes i tots, sí que va acudir una bona representació d’elles i ells. Javier Herrero i Muruaga va comptar amb l’ajuda d’Emilio Pacho i Sorlí a la música (acompanyant al tècnic de so del saló restaurant) i la coordinació del grup de falleres i fallers de la mà de Paola Valerio i Pastor, entre d’altres.

Els màxims representants de la falla durant aquests 40 anys, eren nomenats per any, rebent un pergamí per haver representat a la comissió, per part del president.

Després va arribar el moment de sopar i, posteriorment, tots els representants obrien l’hora del ball amb una cançó de Rafaela Carrá. Per a amenitzar aquest punt de la vetlada hi havia un photocall fixe i un altre mòbil amb el símbol de l’Instagram. En definitiva, una nit molt especial i emotiva plena de retrobades i moments a recordar amb molta estima.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia