Una unitat canina de l’Exèrcit, bussos i un helicòpter de la Guàrdia Civil participen en la cerca de l’holandés de 66 anys que va desaparéixer diumenge passat en ser arrossegat per l’aigua en una séquia de Dolores, a la comarca de la Vega Baixa (Alacant).

Es tracta de l’única persona que encara segueix desapareguda a conseqüència de la gota freda, episodi que en tota Espanya ha deixat sis víctimes mortals, dues d’elles en la Comunitat Valenciana.

Fonts de la investigació han informat a Efe que els gossos del Comandament d’Operacions Especials (MOE) de l’Exercit, més coneguts com a ‘boines verdes’, van marcar ahir dues zones del terme de Dolores, però que els rastrejos posteriors van acabar sense èxit.

A més, ahir a la vesprada l’helicòpter va semblar veure un cos surant en la zona on es va produir la desaparició, en la séquia del Mayayo, però en acudir els agent a peu van descobrir que es tractava d’un ninot, pel que sembla un espantaocells, que havia sigut arrossegat des d’un altre lloc.

La cerca continuarà hui, per tercer dia consecutiu, en aquest municipi tan castigat per la gota freda, i també als voltants.

La desaparició va ocórrer diumenge passat sobre les 15.00 hores en la séquia Mayayo, segons testimonis presencials, i el fort corrent ho va arrossegar de seguida sense que es poguera fer res.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia