El cadàver d’un home trobat este dimarts per, suposadament, ofegament en un canal prop de la desembocadura del riu Segura és el de l’holandés de 66 anys que portava desaparegut des de diumenge passat en Dolores (Alacant), ha confirmat a EFE la subdelegada del Govern, Araceli Poblador.

Segons fonts de la investigació, el cadàver ha sigut trobat a les 12.40 hores al costat del Canal de la Reina del terme municipal de Sant Fulgenci i en un primer moment no es va poder confirmar si era el del ciutadà holandés que el diumenge va ser arrossegat per l’aigua d’una séquia uns quilòmetres més amunt, en el Mayayo del municipi de Dolores.

El cos sense vida ha sigut descobert per un voluntari de Protecció Civil, que ha donat avís al dispositiu de cerca de l’holandés, compost per bussos i un helicòpter de la Guàrdia Civil.

Esta és la setena víctima mortal del present episodi de gota freda, tres d’elles en la Comunitat Valenciana, les tres a la comarca alacantina de la Vega Baixa, la més castigada per aqueix fenomen

Imprimir article
Comenta aquesta notícia