L’assassinat de tres dones este dilluns a Pontevedra i d’una altra dona de 30 anys ahir a Madrid en presència de les seues filles de 8 a 10 anys, ha provocat la cridada de les associacions feministes a la mobilització de la població en tota Espanya la nit del 20 de setembre.

S’espera que el divendres a la nit milers de dones prenguen els carrers de tot el país per a declarar l’emergència feminista a Espanya.

També a Bétera les dones estan cridades a eixir al carrer convocades per les Associacions feministes Procasa de la Dóna, Tyrius i Progressistes de la Vila de Bétera, juntament amb la regidoria de la Dona.

La cita serà el divendres 20 de setembre a les 20.45 hores a casa Nebot. Des d’allí la manifestació recorrerà alguns carrers de la localitat sumant-se així a l’anomenada nit de la llum violeta a la qual ja s’han sumat més de 400 ciutats i localitats de tota Espanya amb l’objectiu de fer visible esta barbàrie.

La manifestació en esta ocasió serà nocturna i tindrà com a símbol la llum violeta. Per a això, animen a la participació ciutadana portant llanternes, ciris, fanals i tots aquells elements que puguen fer una nit de llum violeta.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia