Els membres de l’Espai d’Interpretació assagen a l’Ateneu de Bétera

L’espai d’interpretació de l’Ateneu de Bétera inicia el seu nou curs aquest dimecres, 18 de setembre, a les 20.00 hores.

L’espai d’interpretació és una proposta d’activitat teatral nascuda en el si del citat Ateneu de Bétera. Aquest projecte ofereix, a tota aquella persona que vulga participar, activitats orientades a la participació escènica: jams poètiques i musicals, improvisació teatral, performances, etc.

L’activitat es durà a terme a manera d’un taller permanent (excepte períodes de vacances) els divendres de 20.00 a 21.00 hores. En aquesta iniciativa pot participar de manera gratuïta qui siga soci de l’Ateneu de Bétera i per 10 euros al mes qui no siga soci. S’admeten persones de tota mena, edats i condicions.

Des d’aquest espai s’anima a participar i proposar activitats dins d’aquest camp.

Les persones interessades poden cridar al següent telèfon, preguntant per Dídac: 615307056.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia