Els carrers de la urbanització Mas Camarena de Bétera acolliran el  dissabte 28 de setembre la III Volta Caixa Popular Mas Camarena, un esdeveniment esportiu en el qual poden participar tant xiquets com adults ja que se celebraran dues carreres diferents.

A les 18.00 hores està previst que se celebren les carreres infantils i a les 19.00 hores tindrà lloc l’eixida de la carrera absoluta. L’eixida i la meta estaran situades en el Centre Social, entrada a la Urbanització de Mas Camarena. El temps màxim de durada de la prova serà d’1 hora, tancant-se la meta a les 20.00 h. Posteriorment, es realitzarà el lliurament de premis.

La distància a recórrer serà de 5.200 metres per un circuit lliure de trànsit en el moment de la competició i perfectament senyalitzat.

La inscripció per a la carrera absoluta tindrà un cost de 7 €. fins al divendres 27 de setembre (12 hores). Fora de termini i fins a una hora abans de la prova, el preu serà de 10 €. La inscripció es pot realitzar On-line a través de www.megustacorrer.com, www.noupindaro.org, www.carreraspopulares.com www.sportmaniacs.com.

En el cas de les carreres infantils, el preu serà d’1 € i es podrà realitzar el mateix dia de la prova des de les 16.30 h fins a les 17.45 h.

Segons informa l’organització, hi haurà trofeus per als tres primers classificats de cada categoria. A més també se sortejarà un pernil i molts altres regals i sorpreses per als participants.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia