Foto: Imagen archivo actuación policial

La Policia Nacional ha detingut a València als pares de quatre menors com a presumptes autors d’un delicte d’abandó després de localitzar a la mare inconscient al costat del carret del fill més xicotet i comprovar que els altres tres estaven sols a casa de la seua exparella.

Els fets es van produir sobre les dues de la matinada quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats perquè es dirigiren al carrer Vilanova de Castelló del districte de Trànsits a València, segons fonts policials.

Allí van localitzar del carret d’un bebé dormint en el seu interior i, a escassos metres, una dona de 36 anys en el sòl inconscient.

Després d’intentar despertar-la diverses vegades, van sol·licitar un indicatiu sanitari, moment en el qual la dona va reaccionar, es va incorporar i va començar a caminar per a abandonar el lloc.

Els agents li van donar l’alt i en preguntar-li pel bebé va manifestar que el xiquet no era seu, encara que després de comprovar la patrulla que portava en la seua bossa la documentació del menor va reconéixer ser la mare, per la qual cosa va ser detinguda com a presumpta autora d’un delicte d’abandó de menor.

Per a evitar ingressar al menor en un centre, els agents van intentar localitzar a la seua exparella, que tenia a les seues uns altres tres fills menors, i van aconseguir contactar amb la major dels fills, una xiqueta de 10 anys, que va manifestar estar sola a casa amb els seus germans.

Els agents van ser al domicili, on van localitzar als menors, i posteriorment van informar Fiscalia de Menors de la situació i de l’ingrés dels quatre xiquets en un centre de menors. Finalment van localitzar al pare, de 46 anys, que va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte d’abandó de menors. La parella, tots dos amb antecedents policials, ja ha passat a disposició judicial.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia