Pares i mares busquen aquests dies activitats esportives que mantinguen en forma durant el curs als més xicotets de la casa. A Bétera existeixen nombroses escoles esportives i la del Club Bàsquet Bétera és una de les quals ha anat augmentant en popularitat en els últims anys tant per a xiquets com per a xiquetes.

Es tracta d’un club en el qual el més important sempre és inculcar valors entre els alumnes i alumnes, una escola esportiva integradora i una gran família que com ells mateix diuen, es mou al ritme del pot de la pilota.

L’escola ha posat en marxa diferents grups classificats per categories que van des de la “baby” per als nascuts en 2014-2015 fins a la “cadet” per als nascuts en 2004-2005. Cada grup entrena dos dies a la setmana en el pavelló municipal del poliesportiu de Bétera.

Desenvolupar les capacitats cognitives mitjançant jocs i exercicis que impliquen la reflexió per a la presa de decisions, afavorir les capacitats motrius (percepció i execució) indispensables per al bàsquet, desenvolupar les capacitats socials (llaços afectius, cooperació, complicitat grupal), automatitzar gestos tècnics essencials (passada, bot, tir) o reconéixer i executar hàbits higiènics esportius, són sol alguns dels objectius que es treballaren amb els alumnes durant el curs.

Per a més informació els interessats poden posar-se en contacte amb el club a través del correu electrònic cbbeteraescuela@hotmail.com o telefonant als telèfons de contacte dels seus coordinadors Sergi Carreres (649 694 399) o Sergio Pérez (660 189 893).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia