La Junta Local Fallera de Bétera ha organitzat unes jornades de convivència entre les Falleres Majors de Bétera 2020 i les seues respectives Corts d’Honor. D’aquesta manera, les Falleres Majors de Bétera i les seues respectives Corts d’Honor passaran un matí ple d’activitats per a conéixer-se i conéixer els membres de la Junta Local Fallera de Bétera, els quals els acompanyaran durant tot el regnat.

Es tracta d’una iniciativa amb la finalitat de què tots els representants entaulen vies d’amistat i es coneguen abans que apleguen els pròxims actes fallers.

En aquest sentit, aquest diumenge 22 de setembre se celebrarà aquest acte especial.

Les jornades donaran el seu tret d’eixida a les 10.30 hores amb un esmorzar. Seguidament, a les 11.00 hores, els representants de les Festes Josefines de Bétera podran gaudir de diversos jocs infantils.

D’aquesta manera, començaran a palpar-se les pròximes Falles per a les quals sols queda mig any. D’altra banda, cal recordar que el pròxim 19 d’octubre tindrà lloc l’acte d’acomiadament de les Falleres Majors 2019 de Bétera, Omayra Calvo i Zaballos i Carla Gelde i Granell i les seues respectives Corts d’Honor:  José Granell i BaenaÁmbar Edo i MuelaAna Sáez i Amado, Carla López i Capella, Valeria Ramírez i Garín i Andrea Martínez i Moreno.

A més a més, es durà a terme la proclamació de les Falleres Majors de Bétera 2020 Ángeles Valls i Aparísi i Carla López i Capella i les seues Corts d’Honor: Paula Ros i Ferrera, Paola Catalá i Aparísi, Carla Gil i Bayón, Nerea Hoyos i cervera i Saray Bayón i Martínez, així com de les representants 2020 de les cinc comissions de la localitat.

D’altra banda, el pròxim 26 d’octubre es realitzarà l’exaltació de les Falleres Majors de Bétera 2020 i les seues Corts d’Honor.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia