Més de 2.500 atletes van participar el passat cap de setmana al València Triatló 2019, un cap de setmana replet de competicions en un circuit on ens trobem amb diferents distàncies:  Olímpica (1.500m natació, 40 km ciclisme i 10 km carrera a peu), Sprint (750m natació, 20 km ciclisme i 5 km carrera a peu) i Supersprint (350m natació, 10 km ciclisme i 2,5 km carrera a peu).

En totes elles es va poder competir en modalitat individual i com a novetat de 2019, en les distàncies Sprint i Supersprint es va poder participar en parelles tant mixtes com del mateix sexe com a novetat d’enguany.

Gran competició del CEA Bétera 

Com no podia ser d’una altra manera allí van estar els atletes del CEA Bétera, que una vegada més van donar el millor de si mateixos i van portar a Bétera nombrosos èxits en diferents categories.

L’atleta de Serra i soci del CEA Bétera, Héctor Catalá, es va proclamar Subcampió de l’Europeu de Paratriatló, completant així al costat del seu guia, Gustavo Rodríguez, una temporada magnífica.

La triatleta més internacional del CEA Bétera, Noelia Juan, es va portar una medalla de bronze en la modalitat de relleus mixtos.

El triatleta Toni Font va ser segon, medalla de plata, en V2 a Supersprint, Sandra Piera i Alberto Pérez van ser els guanyadors en parelles mixtes i la xicoteta però grandíssima Alejandra Seguí va ser la guanyadora en Supersprint Absolut.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia